torstai 23. tammikuuta 2014

Ruuhkaa ruuhkaa.

Tämä viikko on treenien osalta mennyt mitä parhaimmin. Kylmyys haittaa harrastamista sen verran, että hevosen selkään ei juurikaan ole asiaa. Vähän pystyy kävelemään, mutta ei juurikaan muuta. Ei myöskään kauheasti houkuta lähteä ulos lenkkeilemään, kun on noin kylmä vaan aerobiset hoidetaan salilla.
Liikuntakalenteri tältä viikolta:
Lauantai: Selkä/rinta/vatsat + ratsastus Sunnuntai: Hauis/ojentaja
Maanantai: Lepo Tiistai: Etureidet/pohkeet/vatsat + juoksu
Keskiviikko: Olkapäät/rinta/vatsat + juoksu
Torstai: Takareidet/pakarat/vatsat + uinti
Aerobista olen nyt hieman lisännyt. Treenin rakennetta olen hieman muuttanut. Tämä viikko on menty niin että ensin lämmittelyä 5min, sen jälkeen pikaiset venytykset. Sitten lämmittelysarjat ja sen jälkeen kunnon töihin. Sen jälkeen vuorossa on ensimmäinen osa treenistä, sitten raskas aerobinen osuus (10-15min) ja tämän jälkeen toinen osa treenistä. Lopuksi vielä vatsat jos ne tehdään tai pieni palauttava aerobinen jos jaksaa.
Kuntohan minulla ei ole kovinkaan hyvä, sen takia aerobiset osuudet ovat toistaiseksi vielä lyhyitä. Ehkä enemmän intervallityylistä harjoitusta. Opettelen kuitenkin koko ajan pidempiin jaksoihin. Toivottavasti kunto myös kasvaa siinä vierellä, niin ei niin pahana tunnu.
Tänään mennään toivottavasti kokeilemaan uintia. Itse en ole yleisessä uimahallissa käynyt sitten kouluaikojen, joten saa nähdä minkälaisia tuntemuksia syntyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti